Gastenboek

Voor mij zijn mijn ervaringen die ik opdoe met rijangstbegeleiding in drie woorden samen te vatten:

Vertrouwen – Verbondenheid – Vriendschap

Wil jij ook je ervaringen die je opdeed met mij met anderen delen, dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

28 gedachten over “Gastenboek

 1. De rijlessen bij Corina waren altijd heel erg fijn. Ze stelt je op je gemak en ik voelde me altijd veilig. Ze heeft me super erg geholpen om meer vertrouwen op te bouwen en door haar hulp en geduld ben ik in 1x geslaagd.
  Ik wil je heel erg bedanken voor alle goeie lessen en de gezelligheid 🙂
  Zonder jou was het niet gelukt!

  Liefs Romy

  1. Graag gedaan Romy, ik vond de rijlessen met jou ook gezellig. Jouw inzet was enorm. We hebben samen naar het eindddoel (keihard) gewerkt.

   Heel veel plezier met je rijbewijs en nog heel veel veilige kilometers.

   Jij ook bedankt voor het vertrouwen in mij, groetjes Corina

 2. Ik heb echt een super tijd gehad met Corina, ik heb hele goede begeleiding gehad en dankzij Corina ben ik in 1x geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als mijn praktijkexamen. naast de super leuke en gezellige rijlessen, heeft Corina mij super goed begeleid en leren rijden, in stappen. dat is erg fijn!

  Heel erg bedankt Corina!!

  Liefs,
  Eline

 3. Het waren super rijlessen bij Corina. Alle lessen waren gevarieerd en hadden altijd een doel. Vooral de lessen in de laatste periode voor het examen zijn heel zinvol. Zo ga je naar Goes, Middelburg en zelfs Breda. Ik vond dit zeer leerzaam en mede door deze lessen slaag je super snel.

  Corina bedankt voor alles !!

 4. Na dik 10 jaar niet meer te hebben gereden, durfde ik niet zo goed meer de weg op…Na een aantal lessen van Corina, die niet alleen super leerzaam waren, ontspannen, en mij een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen gaven, was het ook nog eens super gezellig…..Corina, je bent een topper !! Dankjewel !! x

 5. Het was heel leuk om bij Corina te lessen. Ze helpt erg goed en ik heb veel van haar geleerd! Corina weet je goed gerust te stellen en dat helpt erg veel tijdens het lessen. Ik raad het echt aan om bij haar te lessen! 🙂

 6. Super fijne rijles gehad van Dina! Super goede uitleg en goed begeleid. Kan goed plannen! In 1 keer geslaagd! Een aanrader!

 7. Corina is een hele rustig vrouw die altijd bereid zal zijn om met je mee te denken als je iets moeilijk vind. Ze verzint altijd hele leuke en leerzame oplossingen waardoor je bepaalde uitvoeringen beter onthoud. Ze zal er dan ook alles aan doen om te kijken welke techniek er bij jou past. Ik heb vooral een hele leuke tijd gehad en enorm veel gelachen met Corina in de auto. Ondanks dat ik ziek ben geweest voor een langere tijd heb ik heel veel begrip gehad van haar en heeft ze me er doorheen getrokken, waar ik heel blij mee was!!

  Corina nogmaals echt super bedankt voor je geduld in de tijden dat het iets minder ging. Ik ben enorm dankbaar dat ik zoveel van je heb mogen leren. Door jou zit ik gerust achter het stuur!!

 8. De lessen waren altijd erg leerzaam en leuk! Corina is een erg rustig persoon en doet alles op jouw tempo. We gingen ook naar de snelweg wat ik zelf erg prettig vind, omdat je daar later toch wel vaak over moet. Plannen kan ze ook heel goed! Je kon zelf aangeven wanneer je wilde lessen en als je een keer niet zou kunnen was dat geen probleem.
  Corina heeft me heel goed geholpen! 😉

 9. Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest en had daar al 40 uur gelest en eigenlijk bijna niks geleerd en al 3 examens verder… en toen hoorde ik over Rijcoach Dina, een enorm leuke vrouw die je alles tot in de puntjes uitlegt en heel geduldig is (want dat was bij nogal nodig haha) Ze heeft mij in 12,5 les klaargestoomt voor het praktijkexamen. Ik ben haar enorm dankbaar dat ik gisteren ben geslaagd voor mijn praktijkexamen. Het heeft veel moeite gekost maar ik ben zo blij dat ze mij het toch wou leren! Ik kan niks anders zeggen dan dat Corina echt de beste is. Dankjewel Corina voor de leerzame en hele leuke lessen!

 10. Vanmorgen kreeg ik het berichtje van Corina dat mijn dochter van 17 en een half in 1 keer geslaagd was.
  Bij Corina ben je zeker geen nummer !
  Geen ander mensen die ook bij haar lessen in de auto .
  Zeer persoonlijk aanpak .
  Anderhalf uur rijles zodat je ook eens door de tunnel kan en naar Goes kan rijden.
  Super blij dat we Corina hebben gekozen om onze dochter rijles te geven .
  ik stuur ze met al vertrouwen de weg op ! 🙂

 11. Hoi Corina.
  Vandaag mijn laatste les gehad van jou om met ons eigen auto door de Sluiskiltunnel en de Westerschelde tunnel rijden. Heel spannend, maar ik ben zonder vrees achter het stuur gestapt en jawel hoor, ben gewoon door de tunnels gereden en heb ook op de autosnelweg gereden wat ik eigenlijk nog nooit had gedaan. Het is ongelooflijk maar wat ik nooit had durven dromen is werkelijkheid geworden. Ik rij door de tunnel!! Voor deze sessies die ik heb gedaan met Corina ging ik de tunnels (welke tunnel dan ook) in alleen als passagier en met hartkloppingen en gesloten ogen totdat mijn man zei dat we er door waren!!!!!Ook durfde ik echt niet op grote wegen te rijden en zat altijd angstig als bijrijder in de auto. Ook dat is al heeeeeel veel verbeterd. Ik zie bijna geen gevaar meer. Ook een hele geruststelling voor mijn man , want die schrok zich af en toe wezenloos van me.
  Het duurde even voor ik de knoop had doorgehakt om contact met rijcoach Dina op te nemen maar wat werd ik goed opgevangen door Corina. Ook straalt ze heel veel rust uit. Ik heb ook de hypnose gedaan en dit heeft me super goed gedaan. vanaf toen wist Corina wat er met me aan de hand was en heeft dit uitgewerkt tot een PRACHTIG resultaat. Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik haar ben. Ook zou ik iedereen aan willen raden om contact met haar op te nemen, want echt er gaat een wereld voor je open. Corina HEEL VEEL BEDANKT. Ook namens mijn man. groetjes Rosita.

 12. In 2010 mijn rijbewijs in 1 keer gehaald net zoals de theorie daarvoor. Maar was ik blij.. Nee.. Alleen blij dat ik niet meer hoefde. Ik heb het idee autorijden nooit prettig gevonden maar dacht met starten van lessen dit wel bij zou draaien. Helaas dit was niet zo sterker nog ik begon het alleen maar enger te vinden en bouwde zo voor mezelf een angst op. Een angst die van alles in me los maakte bij alleen de gedachte aan zelf auto te rijden. Na het krijgen van kinderen ging het steeds meer door mijn hoofd dat zelf rijden wel makkelijk zou zijn na even gezocht te hebben kwam ik bij Corina uit.

  In april dit jaar ben ik er dan mee begonnen, begonnen om mijn angst te overwinnen. Doodeng en bizar want hoe kan iemand mij in een paar keer en aantal uren me van mijn angst af helpen.

  Maar naarmate de laatste les (met eigen auto) in zicht kwam namen de grootste angsten langzaam af en ben ik nu op een punt dat ik zonder mokken ga rijden maar….. Het vergt echt discipline en doorzettingsvermogen van mijzelf.

  Corina heeft me vanaf het begin aan een prettig gevoel gegeven wat een belangrijke rol heeft gespeelt tijdens de sessies nogmaals dank!

 13. Iedereen die met rijangst te maken krijgt, kan ik aanbevelen om met rijcoach Dina in zee te gaan.
  20 jaar heb ik mijn rijbewijs, en sinds enkele jaren heb ik deze rijangst opgebouwd( eigenlijk mezelf aangepraat).
  Het begon op de Zeelandbrug, toen de Westerschelde tunnel, toen werd ik bang van vangrails, toen van tegemoet komende vrachtwagens, tja het ging van kwaad naar erger.
  Wist dat ik er wat aan moest doen, maar ja die stap nemen was nog een dingetje. Nou ik kan je vertellen, ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Ze leert je heel goed hoe je je angst onder controle kan houden. Rij nu weer door de Westerschelde tunnel, al wordt het niet mijn hobby.
  Maar ik heb weer een enorm stuk van mijn vrijheid terug, en kan niet in woorden uitdrukken hoe fantastisch ik dat vind.
  Dus mensen die hetzelfde ervaren als ik, niet twijfelen maar gewoon bellen!!!!!!
  Corina bedankt voor alles.
  Groetjes Monique

 14. Lijeve Corina, toen je een jaar geleden bij mij aan de deur stond, eerste indruk was-heel leuke vrouw en straal van posietief energie en gedachten. Door jouw begon ik geloven dat ik oooit een rijbewijs zou hebben . Maar het was een lange weg. Ik wild in tussentijd zo veel keren stopen met lessen omdat ik dacht dat rijen is echt niks voor mij en dat ik dit nooit zou leren. Maar je was naast mij. In de loop van het tijd kreeg ik steeds meer zelfvertruwen en ging steeds beter en hoop vol. Na jaar vol leuke, gezellige en leerzame lessen kwam de dag van rijexamen. Na slaaploos nacht en veel tranen wild ik eigenlijk afzeggen. Maar uit eindelijk dacht ik, ik wil nog niet stopen met lessen, ik ben nog niet aan toe. Weet je Wat ik ga proberen en volgende keer wordt beter. En toen stond je voor Mijn deur en ik zei ook zo tegen je. Maar natuurlijk jij met je praatje en ademhalingsoeffeningen ….ik was zo onspannen dat ik had gevoel dat wij rond aan het rijen waren met die exeminator en niet dat dit examen was. Maar natuurlijk daarom was ik ook stomverbaasd toen ik hoor dat ik geslaagd was. Ik kon niet geloven. Ook niet toen ik een week later Mijn ROZE rijbewijs in de gemente ging halen. Pas nu dring af en toe door dat ik zelfstanfig aan het rijen bent en dat ik mijn man of mijn dochter hoeft niet te vragen of ze me ergens naar toe willen brengen. De basis zit er door jou in, nu ervaring opdoen. Ik zeg tegen iederen- fantastische rijlessen, goed gezelschap en bovendien en super goede leraar. Dankje wel voor alles. Ik zal je nooit vergeten????????

 15. Na een ongeval durfde ik al 5 jaar niet meer auto te rijden. Tot ik hoorde van de rijlessen bij rijschool Dina. na een halfjaar lessen bij rijcoach Dina durf ik gewoon de weg weer op! Nog beter allert en zelfverzekerder in het verkeer dan Voor het ongeval! Handige trucs, een soort handvaten en simpele toevoegingen zoals net dat kleine beetje meer aandacht en uitleg, die je bij een reguliere rijschool niet krijgt. Voor mensen met een rij angst is het echt een aanrader om hier te gaan lessen.
  Super bedankt voor alles !

 16. Mijn dochter vond het erg spannend om met rijlessen te gaan beginnen. Ik hoorde toen over jouw begeleiding en vandaag mocht ze dan afrijden. En wat een resultaat: in 1x geslaagd! Bedankt voor alles Corina.

 17. Tamara

  Bedankt Corina voor de goede lessen ik heb er heel veel van geleerd en zit weer ontspannen achter het stuur. Voor mensen die last hebben van rijangst is Corina echt heel geschikt ze doet het rustig en duidelijk.

 18. Toen ik een jaar geleden een folder over rijangst bij ’t Boertje zag, dacht ik meteen: Dat is iets voor mij! Ondanks mijn 14-jarige rijervaring voelde ik me af en toe onzeker in de auto. Sinds een jaar autorijden, na afloop van de sessies kan ik zeggen: Corina heeft mij echt goed geholpen. Tijdens de sessies paste zij eenvoudige en toch wel effectieve technieken toe, die ik nu automatisch gebruik tijdens het autorijden. Dankzij deze technieken voel ik mij zeker en ontspannen. Het plezier van het autorijden is terug! Als iemand dit leest met hetzelfde probleem en durft dit probleem te erkennen, dan zal hij/zij zeker baat hebben bij deze rijangstbegeleiding. 🙂

 19. Vandaag de laatste rijles gehad! Nooit gedacht dat ik ooit nog alleen zou durven rijden! Maar ik doe het wel!
  Dank je wel Corina, voor het bij de hand nemen van deze stap. Ik durf weer alleen op pad.

 20. Het werkt! veiligheid en vertrouwen boden mij de ruimte om niet meer te vermijden maar in actie te komen! Dank Corina!

 21. Dankjewel Corina,
  Je hebt mij na een aantal lessen goed geholpen met mijn rijangst te overwinnen!
  Ik ben je erg dankbaar hier voor!

  Groet Savannah Temmerman. 🙂

 22. Bedankt Corina,
  Voor helpen verwerken van rijangst..
  Ik ervaar nu weer plezier in het auto rijden en zing in mijn auto. Ook het doolhof van tunnels en rotondes is voor mij geen drempel meer. Dagelijks voeg ik nu in en uit, zonder dat ik van mijn plaats laat drukken of aftewachten om niemand maar in de weg te willen zitten. Iets wat niet alleen in het verkeer speelde maar ook bij mij in het hedendaagse zelf!

 23. In vijf sessies af van mijn rijangst die ik in twintig jaar zorgvuldig had opgebouwd en gekoesterd? Dat moest ik nog zien. Maar het heeft gewerkt! Dankzij Corina is mijn wereld weer een stuk groter geworden. Autorijden zal waarschijnlijk nooit mijn grootste hobby worden, maar de angst is weg en bepaalt niet langer waar ik ga of sta. Dank je wel Corina!

  1. Bedankt Corina,
   Voor ik had gebeld had ik nooit gedacht dat ik zelf in mijn eentje in een auto zou rijden. En nu met dank aan jouw rijlessen kan ik me niks anders meer voorstellen! Door jou heb ik een enorme boost gehad in mijn zelfvertrouwen, zowel binnen en buiten de auto!
   Bedankt voor je vertrouwen en veiligheid,
   Lynn

 24. warm,begripvol, empathisch, vertrouwd, kennis van zaken…
  Dat zijn de woorden die me te binnen schieten na het volgen van de cursus rijangst bij Corina.
  Intensief, maar met een enorm positief resultaat.
  Van een kleine wereld naar vrijheid om te gaan waar je wil.
  geen hocus pocus, maar doen!
  Corina, dank je wel

 25. Hallo, de folder van Rijcoach Dina kwam in de bus op het moment dat ik middenin angsten zat. Snelwegangst, tunnelangst, vrachtwagen angst, hoogtevrees, roltrappen, hoge brede trappen. Hiervoor had ik al de hulp van een psychologe ingeschakeld omdat ik het zelf niet overwonnen kreeg. Ik heb die folder gelezen en in de la gelegd; kwam als geroepen maar ik was er nog niet aan toe, durfde dit ook niet. Een aantal sessies verder werd mij duidelijk wat ik nog miste en dat was de hulp van een Rijcoach. Ik leerde Corina kennen als een rustige en begripvolle vrouw waarmee ik ook gelijk een klik had. 5 Sessies, behoorlijk intensief maar zo behulpzaam en doorwerkend op de lange termijn met zelfs een extra sessie voor de puntjes op de i. Ik ben er nog niet helemaal, moet zelf door mijn onzekerheid heen en de veiligheid voelen die Corina mij aanleerde maar dat heeft tijd nodig en met de handvaten die Corina mij aangereikt heeft, gaat dat zeker lukken. Ik ben zo blij dat ik eraan begonnen ben anders was ik nooit meer zover gekomen en was de vrijheid naar waarheen ik wil, voorgoed afgesneden. Ik pak gewoon de auto en ga weer naar Amsterdam of waar dan ook! Dankjewel Corina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *