Over mij

 

Even voorstellen?

Mijn naam is Corina de Koster. Geboren en getogen in Terneuzen.
Van 1991 tot 2009 werkzaam geweest bij Rijkswaterstaat en na 18 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een grote hobby van me is autorijden. Toen ik besloot van mijn hobby mijn beroep te maken was ik vooral geïnteresseerd in mensen die juist niet auto durven rijden. Ik kon het me niet voorstellen! 

Terwijl ik in Goes lesgaf voor Dek, de grootste rijschool van Zeeland, volgde ik de in 2013 nieuw opgestarte opleiding voor NLP practitioner met specialisatie verkeersangst. Deze opleiding traint rijinstructeurs om mensen met rijangst of verkeersangst weer zelfverzekerd de auto in te krijgen. Hiervoor gebruiken we de NLP technieken.

Toen ik met NLP in contact kwam, ging er een wereld voor me open. Onze zintuigen, de manier waarop we waarnemen en opslaan om later weer te gebruiken bepalen ons leven. NLP richt zich niet op de inhoud maar op de manier waarop we alles opslaan in onze hersenen. Ik hou me bezig met hoe doe je wat je doet en wat wil je ermee? Ondertussen heb ik de vervolgopleiding na de practitioner, de masteropleiding begin juli 2016 afgerond.

In juni 2018 heb ik ook de opleiding tot hypnotherapeut afgerond. Met de vaardigheden die ik me tijdens deze opleiding heb eigen gemaakt ben ik nog beter in staat om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak  voor een intakegesprek, neem dan gerust contact op zodat ik mijn enthousiasme met u kan delen. Telefonisch via 0115-620971 of per mail via info@rijcoachdina.nl